fbpx

Sfaturi adresate mirilor pentru fotografii de nuntă reușite

În timpul fotografiilor de nuntă, mirii ar trebui să evite următoarele greșeli:

 • Alegeți un fotograf cu experiență în fotografiile de nuntă – Este important să alegeți un fotograf care are experiență în fotografiile de nuntă, astfel încât să vă puteți baza pe el să captureze momentele importante și să obțineți fotografiile pe care le doriți.
 • Nu așteptați prea mult pentru a contracta fotograful preferat – Dacă ai găsit deja un fotograf pe gustul tău, atunci nu mai sta pe gânduri. S-ar putea să nu îl mai găsești disponibil mai târziu !
 • Alegeți un stil de fotografie care vi se potrivește – Există mai multe stiluri de fotografie de nuntă, de la tradițional la jurnalistic și artistic. Alegeți un stil care se potrivește personalității și preferințelor dvs.
 • Nu alegeți cel mai mic preț pentru serviciile foto de pe piață – Deseori, pe grupurile de mirese de pe Facebook, apar persoane dezamăgite de fotografiile de la nunta lor și caută soluții ca imaginile deja realizate să poată fi măcar re-editate și să arate mai bine. Cum credeți că s-a ajuns acolo ? Vă las pe voi să trageți concluziile !
 • Comunicați cu fotograful – Este important să comunicați cu fotograful și să urmați sfaturile sale cu privire la poziționare și orientare, astfel încât să obțineți fotografii naturale și frumoase. De asemenea, fotograful poate fi de ajutor în a vă ghida în ceea ce privește poziționarea și exprimarea emoțiilor în fața camerei foto, astfel încât să obțineți fotografii autentice și sincere.
 • Programați o ședință foto de logodnă – o ședință foto de logodnă vă poate ajuta să vă obișnuiți cu fotograful și să fiți confortabil în fața camerei, ceea ce poate duce la fotografii mai bune și mai naturale în ziua nunții. De multe ori, aceste ședințe foto au prețuri mici, sau chiar le puteți primi gratis de la unii fotografi când alegeți mai multe servicii din oferta lor.
 • Păstrați lucrurile simple – nu trebuie să vă aglomerați fotografiile cu prea multe detalii sau decoruri extravagante. Lucrurile simple pot fi la fel de frumoase și pot face ca fotografiile să arate mai naturale.
 • Alegeți un loc bun pentru fotografiile de grup – un loc bine iluminat și cu un fundal frumos poate face fotografiile de grup să arate mai bine și mai organizate.
 • Încercați să fiți naturali – nu trebuie să vă forțați să zâmbiți sau să acționați diferit decât sunteți în realitate. Încercați să fiți voi înșivă și să vă bucurați de moment. Și nu trebuie să vă uitați tot timpul in camera fotografului, ci doar atunci când vă spune el.
 • Fiți pregătiți pentru orice – poate apărea o ploaie neașteptată sau o problemă cu programul. Fiți pregătiți pentru orice și încercați să vă bucurați de ziua nunții, indiferent de circumstanțe.
 • Alegeți lumina potrivită – lumina este unul dintre factorii cheie în realizarea unor fotografii reușite. Alegeți un moment al zilei în care lumina este potrivită pentru fotografiile pe care le doriți. De asemenea, puteți discuta cu fotograful despre tehnici și echipamente care pot ajuta la obținerea luminii ideale pentru fotografiile de nuntă.
 • Includeți elemente personale – fotografiile de nuntă pot fi unice și personale prin adăugarea unor elemente care reflectă personalitatea și povestea dvs. ca și cuplu. Puteți adăuga detalii speciale la decorul de nuntă sau puteți alege un loc special pentru fotografiile de cuplu.
 • Planificați pauze pentru fotografii – este important să planificați timp suficient pentru fotografiile de grup și pentru fotografiile de cuplu, astfel încât să nu fiți nevoiți să vă grăbiți sau să simțiți că pierdeți timp prețios din ziua nunții. De asemenea, asigurați-vă că aveți suficient timp pentru a fi împreună și pentru a vă bucura de momentul special.
 • Faceți o listă cu fotografiile dorite – discutați cu fotograful despre fotografiile de nuntă pe care le doriți și faceți o listă cu acestea. Aceasta poate include fotografii de familie, prieteni și fotografii de momente importante din ziua nunții. Acest lucru vă poate ajuta să nu uitați nicio fotografie importantă.
 • Investiți într-un album foto de calitate – după ce ați primit fotografiile de nuntă, investiți într-un album foto de calitate pentru a păstra amintirea zilei nunții. Un album foto frumos poate fi o amintire prețioasă și poate fi transmis mai departe generațiilor viitoare. Și, de ce nu, puteți chiar oferi cadou albume foto nașilor și părinților, mai ales dacă nu știți ce cadou să le alegeți de sărbătorile de Craciun de exemplu ! Da, albumele foto costă ceva bani, dar sunt o investiție bună.
 • Luați în considerare utilizarea unui photo booth – un photo booth poate fi o modalitate distractivă și interesantă de a face fotografii amuzante cu invitații la nunta dvs.
 • Încheiați un contract cu fotograful – este important să încheiați un contract cu fotograful, astfel încât să fiți siguri că aveți acoperite toate detaliile importante, inclusiv tarifele, programul și alte condiții importante.
 • Un second shooter (al doilea fotograf) – Acesta poate fi o alegere bună pentru a asigura că obțineți fotografii de calitate în timpul întregii zile a nunții. Un second shooter poate fi util pentru a fotografia anumite momente de la o perspectivă diferită, precum și pentru a asigura că nu se ratează nicio fotografie importantă din cauza lipsei de timp sau a unor probleme tehnice. Dacă doriți să angajați un second shooter, asigurați-vă că discutați acest aspect cu fotograful principal înainte de nunta și să verificați să nu existe clauze în contract, mai ales dacă nașii sau parinții doresc sa angajeze încă un fotograf separat, fară legătură cu cel deja contractat. Este important ca ambii fotografi să colaboreze bine și să aibă o comunicare eficientă, astfel încât să se asigure că fotografiile de nuntă vor fi de calitate și vor acoperi toate momentele importante ale zilei.
 • Aveți încredere în fotograful dvs. – încrederea în fotograful dvs. este importantă pentru a obține fotografii reușite. Alegeți un fotograf de încredere și ascultați sfaturile sale în ceea ce privește poziționarea, lumina și alte detalii importante pentru fotografiile de nuntă.
COMMENTS
ADD A COMMENT