fbpx

Andreea si Alex | Fotografii nunta | Craiova

“Avem si noi niste poze serioase ?” Asta m-a intrebat Alex dupa cele cateva imagini puse pe Facebook inainte sa le termin de editat si livrat. Asta se intampla cand ai de-a face cu oameni plini de viata, pusi pe distractie si amuzanti. Nunta nu este un motiv de stres, o obligatie. Este distractie alaturi de familie, prieteni, oamenii dragi. Este un motiv de a sarbatorii dragostea.

N-am fotografiat niciodata atat de mult la o nunta. Asta si din cauza ca nu am avut timp sa las aparatul foto din mana. Tot timpul se petrecea ceva si mi-ar fi parut rau sa ratez. Dupa cum veti vedea sunt foarte multe imagini amuzante si romantice. Descriu nunta exact asa cum a fost. De fapt asta este si meseria mea. Sa documentez nunta asa cum este. Fotografiile sa ramana amintirile cuplului. Dupa ani si ani, nepotica sa deschida albumul si sa spuna: “Bunica, ce nunta frumosa ai avut !”

Sunt si multe fotografii alb-negru. Asta pentru ca de multe  mesajul imaginii pierde din putere datorita culorilor. Cum ar fi de exemplu imaginile emotionante.

Imi plac la nebunie nuntile de genul asta !

COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Call Now Button