fbpx

Trendurile nunților anului 2023

Acestea sunt doar câteva idei care ar putea fi populare în 2023, dar este important să reținem că fiecare cuplu are propriile preferințe și stiluri, așa că tendințele de nuntă pot varia de la o nuntă la alta.

  • Culorile vii și îndrăznețe – În 2023, se pare că culorile puternice, precum roșu, portocaliu sau verde smarald, ar putea fi o alegere populară pentru decorul de nuntă. Aceste nuanțe îndrăznețe pot crea o atmosferă vibrată și plină de energie.
  • Nunta în aer liber – În condițiile actuale de pandemie, tot mai multe cupluri aleg să organizeze nunțile în aer liber. Aceasta ar putea fi o tendință și în 2023, iar locațiile precum grădinile, parcurile sau plajele ar putea fi alese pentru evenimente în aer liber.
  • Utilizarea tehnologiei – Tehnologia a devenit parte din viața noastră de zi cu zi, iar la nunți, ar putea fi utilizată într-un mod creativ. De exemplu, cuplurile ar putea să utilizeze aplicații mobile pentru a crea o galerie de fotografii din ziua nunții sau să utilizeze drone pentru a surprinde imagini din aer.
  • Aranjamente florale îndrăznețe – Florile au fost întotdeauna o parte importantă a decorului de nuntă, dar în 2023, se pare că aranjamentele florale îndrăznețe, cu flori mari și vesele, ar putea fi o alegere populară.
  • Mâncarea locală și/sau organică – În ultimii ani, a existat o tendință tot mai mare de a alege mâncare locală și/sau organică pentru evenimente. Această tendință ar putea continua și în 2023, iar meniurile pentru nunți ar putea include alimente proaspete și sustenabile.

În ceea ce privește fotografia de nunta tendințele sunt următoarele:

  • Utilizarea tehnologiei – Tehnologia a devenit parte integrantă a vieții noastre și, ca urmare, ar putea fi utilizată și în fotografia de nuntă. De exemplu, camerele foto cu tehnologie de ultimă generație pot oferi imagini clare și detaliate, iar dronele pot fi folosite pentru a capta imagini aeriene.
  • Stilul fotojurnalistic – Stilul care se concentrează pe capturarea momentelor autentice și naturale, a fost o tendință populară în fotografia de nuntă în ultimii ani și ar putea continua și în 2023.
  • Imaginile digitale și partajarea online – În timp ce fotografiile tipărite și albumul de nuntă vor continua să fie populare, imagini digitale de înaltă calitate ar putea fi și ele la fel de importante. De asemenea, partajarea online a fotografiilor prin rețelele sociale ar putea fi o modalitate populară de a împărtăși amintirile cu prietenii și familia.
  • Filmatul video și fotografia combinată – Cu tehnologia modernă, camerele foto pot fi utilizate pentru a filma videoclipuri, iar apoi acestea pot fi editate și combinate cu fotografiile pentru a crea o poveste coerentă și completă a zilei nunții.
  • Artă și creativitate – În timp ce tehnologia va juca un rol important, nu trebuie să uităm de arta și creativitatea fotografului. Fotografiile de nuntă ar putea fi îmbunătățite prin utilizarea luminii, culorilor și compoziției pentru a crea imagini frumoase și emotive.

În general, fotografia de nuntă va continua să se dezvolte și să evolueze în 2023, cu accent pe utilizarea tehnologiei, creativitatea și capacitatea de a captura momente autentice și importante din ziua nunții.

 

 

 

COMMENTS
ADD A COMMENT