fbpx

Sedinte foto de Craciun in Craiova

Anul 2020 este primul an in care fotografiez si sedinte foto tematice de Craciun, in studioul meu foto din Craiova.

Asadar, asa arata primul decor din studioul meu foto destinat sedintelor foto tematice de Craciun din Craiova, in anul 2020. Pentru rezervare, preturi si alte detalii, accesati pagina de Facebook de mai jos si trimite-ti un mesaj:

STUDIO FOTO CRACIUN CRAIOVA 🙂 
sedinta foto craciun craiova

Acest decor a fost realizat impreuna cu agentiile de organizare evenimente (nunti, botezuri, majorate si alte petreceri de familie sau corporate) Mondo Mariage si Dream Days  !

sedinta foto craciun craiova
sedinta foto craciun craiova

Este un spatiu restrans, insa fara fundaluri decorative printate, iar totul este real, exact asa cum apare in video. Am denumit acest decor “Classic Christmas“, cu semineu, sfesnice, lumanari, ursi de plus de dimensiuni mari, rame decorative, brad impodobit si alte decoratiuni specifice. Sedinta foto dureaza 30-40 de minute, cu 30 de fotografii pe care le puteti vedea  si descarca in scurt timp printr-o galerie foto online, disponibila inclusiv pe telefoanele mobile. La cerere pot livra si albume foto (recomand dimensiunea 20x40cm, dimensiune deschisa) sau tablouri canvas cu fotografii de la sedinta foto. 

Datorita situatie actuale, numarul sedintelor foto este restrans. Dupa fiecare sedinta foto, spatiul este aerisit si dezinfectat. Pe tot parcursul sedintei foto, fotograful poarta masca, inclusiv clientii pana in momentul in care sunt fotografiati.

sedinta foto craciun craiova
sedinta foto craciun craiova

De asemenea, in decorul studioului foto de Craciun pot fi fotografiate si produse special destinate comercializarii cu ocazia sarbatorilor de iarna. De exemplu, aceste cosulete cu produse grecesti 🇬🇷 Eliada 🎁! Acestea cosulete contin produse premium din gama uleiurilor extravirgine de calitate superioara, paste sau dulceturi din masline, dar si produse cosmetice bazate pe ingrediente naturale. Chiar sunt cadouri ideale pentru familie, nasi, angajati, etc. Le puteti cumpara din magazinul aflat pe ➡️ Calea Unirii, nr.50, parter, in Craiova.

Eliada produse grecesti in decor craciun Eliada produse grecesti in decor craciun Eliada produse grecesti in decor craciun Eliada produse grecesti in decor craciun Eliada produse grecesti in decor craciun Eliada produse grecesti in decor craciun Eliada produse grecesti in decor craciun
Sedinte foto de craciun in craiova

COMMENTS
ADD A COMMENT