fbpx

La revedere, 2018 ! Cu incredere si profesionalism spre 2019 ! Retrospectiva 2018 si proiectele din 2019

Din punct de vedere profesional, anul 2018 a fost cel mai bun de pana acum. In fotografia de eveniment (nunti, botezuri, etc.) am pornit la drum in 2007, concomitent cu descoperierea pasiunii pentru fotografie, in aceeasi perioada cu  job-ul in fotografia de presa, trecand pe la diverse publicatii (ziare, reviste, agentii de presa). Pana in 2013, doar ocazional am facut fotografii la evenimente. Dar timpurile s-au schimbat, si odata cu explozia online-ului si moartea print-ului, fotojurnalismul a inceput sa decada, ziarele sa se inchida sau sa-si restructureze posturile. Doream sa fotografiez oameni in continuare, si totodata sa am un trai decent. Fotografia de eveniment mi-a adus satisfactia asta, si a devenit un stil de viata, find o placere sa lucrez in domeniul asta. Fiind la inceput de drum, profesional vorbind, anii 2013 si 2014 au fost cei mai grei. Dar cu munca si incredere am reusit sa trec peste si sa ajung aici, bucurandu-ma de rezultatele care s-au  construit in timp, si nu au aparut peste noapte. 

Anul 2018 a fost anul in care imaginile mele au primit cele mai multe aprecieri internationale de pana acum. Fotografiile mele de nunta si botez au castigat mai multe premii si distinctii nationale si internationale din partea organizatiilor din domeniu, incepand de la Fearless Photographers (probabil cea mai cunoscuta la nivel international), ISPWP, MyWed, Slr Lounge, Fotografi-Cameramani. Ar mai trebui sa mai mentionez si nominalizarea unei fotografii la categoria Eveniment, in cadrul concursului national “Fotograful Anului 2018” din Romania.  O premiera a fost si faptul ca am facut parte dintr-un juriu, in cadrul unui concurs international de fotografie de nunta, organizat de Wedding Photography Select (WPS).

Clientii isi asteapta cu nerabdare fotografiile de la evenimentul lor, asa ca desi am avut mai multe evenimente, timpul de predare al materialelor finale, in format digital, a fost de maxim 1 luna, desi contractual termenul este de 2 luni. 

Treptat, am inceput sa am si evenimente la distanta mai mare de orasul in care locuiesc, Craiova. Nefiind o persoana comoda, nuntile gen Wedding Destination sunt o provocare pentru mine si abia astept ocazii de a fotografia oameni noi, cu obiceiuri noi, in locuri noi.

La sfarsitul lui 2018 am dat drumul si unui studio foto, in care vreau sa realizez sedinte foto de familie, de cuplu, de copii, bebelusi. Iar in scurt timp va porni un nou proiect, numit Pet Studio, in care voi fotografia animalutele iubite de stapanii lor, la caldurica, sub luminile noului meu studio.

Inca nu am terminat de pus pe blog nuntile cele mai reprezentative din 2018, asa ca dupa aceasta postare vor mai urma si alte fotografii de nunta din acest an ! 

Multumesc mult clientilor mei pentru increderea acordata si va urez un An Nou cat mai bun! Mai jos va las un link de unde ma puteti contacta direct pe pagina mea oficiala de Facebook. Fie ca doriti oferte de pret pentru nunti, botezuri, sau alte informatii, va stau la dispozitie!  

In incheiere, va invit sa vedeti un clip video cu cele mai bune fotografii de nunta ale mele din 2018. 

Multumesc !

 

COMMENTS
ADD A COMMENT