fbpx
Cover image

Fotograf nunta

Sunt fotograf de nunta disponibil pentru deplasari in orice oras din tara sau strainatate (cu anumite costuri suplimentare precum transport sau cazare). Daca vrei sa stii mai exact cine sunt, ma gasesti pe aceasta pagina: Despre mine. Sau putem vorbi mai multe la telefon sau pe paginile de socializare. Sunt o persoana sociabila si deschisa !

Toate imaginile finale sunt editate si se predau in format digital, la rezolutie de print, pe stick USB personalizat sau online, fara watermark, cu drepturi personale de folosire. Preturile mele pleaca de la 1000 euro pentru ziua nuntii. Pentru oferta completa folositi adresa de email contact@laurentiunica.ro sau celelalte date de contact.

La cerere, va pot recomanda si videografi (cameramani) sau alti furnizori de nunta cu care am mai colaborat si am o relatie buna. 

Pentru cei care doresc sa se asigure de disponibilitatea datei evenimentului, ar fi bine sa ma contacteze din timp. Imi pare rau cand trebuie sa refuz un cuplu dornic sa colaboreze cu mine doar pentru ca data a fost deja rezervata.

3 comments

  1. Inca o mica nota. Pozele pe care le-ati facut la nunta nostra au fost/sunt mintnaue, dar uitandu-ma la pozele de pe blog, trebuie sa recunosc ca sunt putin invidioasa Good job!

Comments are closed.