fbpx

Visiting the "Wedding Fever" Craiova 2023 Wedding Fair

Târgurile de nunți sunt evenimente speciale organizate într-un spațiu unde sunt adunate o serie de firme specializate în servicii și produse de nuntă. Acestea pot fi organizate de către diferite companii sau de către instituții specializate în organizarea de astfel de evenimente. Scopul principal al târgurilor de nunți este acela de a oferi viitorilor miri și familiilor acestora o oportunitate de a explora diverse opțiuni pentru planificarea nunții, de la rochii de mireasă și costume de mire, la flori, invitații, locații de nuntă, fotografii și videografii, catering și multe altele. Acesta este un loc în care cuplurile pot găsi idei și inspirație pentru nunta lor și pot discuta direct cu furnizorii de servicii pentru a obține informații detaliate despre produsele și serviciile lor.

Târgurile de nunți sunt, de obicei, organizate în orașele mari, cum este și Craiova, și pot fi programate în orice moment al anului, dar în mod obișnuit sunt mai frecvente în perioada primăverii și a verii. Aceste evenimente sunt o resursă valoroasă pentru cuplurile care planifică nunta lor, deoarece oferă oportunitatea de a vedea și de a compara mai multe opțiuni într-un singur loc, fără a fi nevoie să viziteze mai mulți furnizori în mod individual.

Târgul de Nunți “Wedding Fever” din Craiova este cel mai mare din zona Olteniei și din 2009 până în prezent a ajuns la cea de-a XII-a ediție. Este organizat de Agenția de Turism Valdir Tour și Agenția de Evenimente Event Feverambele din Craiova. Anul acesta, ca și anul trecut, cand am participat și eu cu un stand plin de albume foto, evenimentul a avut loc la Sala Polivalentă din Craiova. Încă de la început am fost fanul acestei expoziții, iar dacă nu am participat cu un stand în fiecare an, am fost însă mereu în vizită și am documentat cu fotografii sau filmulețe video evenimentul. La momentul când scriu aceste rânduri târgul este încă în desfășurare, și mai aveți încă 2 zile pentru a-l vizita. Mai precis, sâmbătă de la ora 10 la ora 18 și duminică de la ora 10 la ora 16. Intrarea se face pe baza de bilet, dar va asigur că merită mai ales dacă urmează să vă căsătoriți în curând!

Anul acesta nu am avut timp pentru a documenta evenimentul, dar am trecut atât ca să simt pulsul evenimentului ca în fiecare an, cât și ca să mai schimb impresii cu colegii din domeniul nunților. Am rămas plăcut surprins să îmi văd fotografiile de la nunta Alexandra și Victor, rulând pe un monitor al standului restaurantului Imperial Garden Ballroom Beharca, fotografii pe care le puteți vedea și voi aici: ALEXANDRA SI VICTOR | FOTOGRAFII NUNTA | IMPERIAL GARDEN BALLROOM | CRAIOVA

Dacă tot nu am venit cu materiale foto-video de la eveniment, ci doar cu gânduri așternute în jurnalul site-ului meu de fotografie de nunta, vă pot lasa mai jos un clip video din 2022, filmat de către mine.

COMMENTS
ADD A COMMENT