fbpx

Denisa & Florin | After Wedding Photos | Sibiu

In momentul in care scriu aceste randuri inca nu s-a terminat sezonul nuntilor pentru mine. Editez imagini pentru a le preda mirilor in cel mai scurt timp posibil. Acesta este si motivul pentru care am neglijat site-ul si blogul in ultimele luni. Dar am revenit, si voi posta periodic cele mai importante evenimente din acest sezon de nunti.

Sibiu este o locatie populara printre fotografii de nunta care realizeaza sedinte foto After Wedding (“Trash the Dress/Love the Dress”). Cu Denisa & Florin am decis sa facem sedinta foto la Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA din Sibiu si spre finalul zilei, cateva imagini si pe inatimile din aproprierea statiunii Paltinis. Este a doua oara cand ajung la Muzeul Astra in calitate de fotograf de nunta. Dar stai ! De ce tot in acelasi loc din Sibiu ? Pentru ca mirilor le-a placut o fotografie de-a mea de acum 2 ani cu niste boboci plimbandu-se agale pe langa miri, pe pajistea de langa o moara de vant. Intre timp au crescut si acum erau gaste in toata regula ! Asa ca nu le-am iertat, si n-au scapat nefotografiate. 🙂  Cineva care a vazut aceasta ultima fotografie a spus ca parca este un cadru din filmele lui Emir Kusturica :)) ! Si ca o concluzie, pot spune ca prima fotografie cu bobocii de gasca de acum 2 ani, mi-a adus 2 clienti, adica 2 nunti ! 🙂 Asa ca daca citeste aceste randuri si vreun fotograf de nunta, ii pot spune sa aiba grija ce imagini promoveaza. Ii pot aduce clienti care vor ceva asemanator. La mine este un caz fericit ! 

Daca esti nou pe blog, sau ti-a scapat, te poti uita si la Denisa & Florin | Fotografii nunta | Craiova. A fost o nunta interesanta, si iti recomand sa arunci o privire. Poate gasesti idei si pentru nunta ta! 

And one more thing, I implemented a button through which you can send me a message directly on my official Facebook page. You can find it below, where you can ask me if I still have data available for your wedding in Sibiu, Craiova, Bucharest, or any other corner of the world. Eh, I kind of like to walk around and meet new people. The button is below! Use it! You can also say hello! I will answer you!

 

Si un gif animat 🙂

COMMENTS
ADD A COMMENT