fbpx

Castelul Cantacuzino Busteni si Muntii Bucegi | Sedinta foto After Wedding cu Danuta si Victor

Fiecare poveste de dragoste are propriul sau farmec unic, iar povestea Danutei si a lui Victor nu face exceptie. După ceremonia lor de nunta plina de emotie si veselie, acesti tineri proaspat casăatoriți au ales sa isi pastreze dragostea vie si sa o sarbatoreasca intr-un mod cu totul special. Cum au facut-o? Prin intermediul unei incantatoare sedințe foto After Wedding la minunatul Castelul Cantacuzino din Busteni, de pe Valea Prahovei.

Castelul Cantacuzino, situat in inima Muntilor Bucegi, este cu siguranta un loc de poveste. Cu arhitectura sa fascinanta, acest castel istoric ofera un cadru perfect pentru orice moment special. Danuta si Victor au ales acest loc ca fundal pentru povestea lor de dragoste in fotografiile de dupa nunta.

Cu Valea Prahovei ca decor natural, fotografiile de la aceasta sedinta foto After Wedding au capturat esenta romantismului si frumusetii naturale.

Una dintre tendintele în crestere in fotografia de dupa nunta este Trash the Dress, unde mireasa se imbraca din nou cu rochia de mireasă si se bucura de momentele spontane si distractive de la o sedinta foto, oriunde in lume, fara grija ca va intarzia la biserica sau restaurant, sau ca isi va murdari rochia de mireasa. Danuta si Victor nu au putut sa reziste tentatiei de a-si face propriul Trash the Dress în mijlocul peisajului pitoresc din Busteni. Rezultatul? Fotografii care surprind libertatea si bucuria lor într-un mod cu totul unic.

După ce am incheiat sedinta foto de la castel, impreuna cu Danuta si Victor am luat-o pe Transbucegi pentru a adauga și mai multa aventura acestui moment special.

De la fotografiile in culori vii specifice stilului meu, pana la fotografii alb negru, de la fotografiile de la sol pana la fotografiile aeriene din drona, de la cadre generale si pana la detalii, fotografiile de la sedinta foto After Wedding cu Danuta si Victor la Castelul Cantacuzino din Busteni de pe Valea Prahovei si Muntii Bucegi, vor ramane ca amintirea vesnică a unei zile de neuitat si a unei iubiri care va dura o viata intreaga.

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf talentat pentru propria dvs. sedinta foto After Wedding în aceasta regiune minunata, nu ezitati sa ma contactati.

P.S. Aici poti vedea fotografiile de la nunta lor: DANUTA SI VICTOR | FOTOGRAFII NUNTA | RIVIERA BY ANNA EVENTS RESTAURANT | TARGU-JIU

COMMENTS
ADD A COMMENT