fbpx

Ce fac fotografii de nunta in extrasezon

Putem spune ca este un articol atat pentru clienti, ca sa ne cunoasca ca mentalitate, gandire, personalitate cat si pentru ceilalti fotografi de nunta.

Si sa raspundem totusi la intrebarea din titlu: tot fotografii fac! Dar de data asta in studioul meu  Laurentiu Nica – Studio Foto Craiova ! Cum s-a ajuns aici? Simplu! Citeste mai departe.

Imi plac comunitatile de oameni care impartasesc aceeasi pasiune, sau aceeasi meserie. Cum erau pe vremuri breslele. Astfel, prieteniile se leaga mai usor, se schimba idei si se ajunge la o imbunatatire a serviciilor oferite clientilor. Sa mai adaug ca te poti si distra in grupuri de genul asta ? Asa ca nu sunt de acord cu invidia si rautatile intre fotografii de nunta. Exista loc pentru toti, pentru ca suntem diferiti atat ca stil cat si ca personalitate! Inca un avantaj: ne putem recomanda intre noi !

Foto: Alexandru Iurasog  / cu postprocesarea facuta de mine

Putem bea o cafea impreuna si sa discutam diverse, dar putem participa si la concursuri de karting (Drift Karting Craiova) si multe altele. Florin Belega a venit cu ideea sa ne facem in studio cateva fotografii creative de profil. Traind in era online-ului, chiar aveam nevoie de ceva nou pe pagina de Facebook, pe site-ul unde sunt expuse fotografiile de nunta sau pe la diverse comunitati / organizatii nationale si internationale din domeniu. ” Hai la mine la studio !”, am zis eu. Acestei idei i s-a alaturat si Andrei Staicu.  Imi place noua generatie de fotografi, “open-minded” si cu idei noi. Industria fotografiei de nunta are nevoie de o reimprospatare. Intre mine, Florin si  Andrei este o diferenta de aproape 10 ani, dar in comunicarea noastra nu se simte.

Sa ne intoarcem in studioul meu, alaturi de o pizza party, dar fara sosul mult asteptat de Florin! :))

laurentiu nica florin belega andrei staicu fotograf craiova

Avem la dispozitie trei marci de aparate foto (Nikon, Canon, Sony), obiective pe alese si nelipsita buna dispozitie. Andrei s-a simtit ca acasa si a inceput sa reconfigureze luminile intr-un mod cat mai creativ posibil. Si a reusit ! Dincolo de pozele serioase, sa le spunem artistice, avem si cadre amuzante. In video-ul live facut de Florin pe Instagram, m-a surprins pe mine echipat la camasa si cravata, dar cu schiurile in picioare, iar replica lui George Secu din comentarii,  a fost “Laurentiu, daca tot nu se mai duce la schi, face poze cu ele!” :))

Las mai jos cateva imagini realizate impreuna, dar post-procesate de mine. Have fun !

Laurentiu Nica - Fotograf Nunta Craiova
Yeah, that s me!


Citeste si celelalte pareri:

COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Call Now Button