fbpx

Backblaze: O lună gratuită de backup în cloud cu codul 05jjpz

Backup pentru fotografii și videoclipuri de nunta și evenimente: Cum să dormi liniștit noaptea

Ai grijă de fotografiile și videoclipurile tale cu Backblaze! Cu codul 05jjpz beneficiezi de o lună gratuită de backup în cloud cu Backblaze. Să mai spun și că ai spațiu nelimitat pentru backup ??? Așa că folosește link-ul de mai jos pentru a beneficia de o lună gratis:

https://secure.backblaze.com/r/05jjpz

Ca fotograf sau videograf de evenimente, știi cât de importante sunt fotografiile și videoclipurile pentru clienții tăi. Sunt amintiri prețioase care vor fi păstrate pentru generații. De aceea, este esențial să ai un sistem de backup solid pentru a-ți proteja munca.

De ce este important backupul

Un hard drive extern poate fi deteriorat sau pierdut, iar atunci vei pierde toate datele pe care le conține. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive, cum ar fi o cădere, o inundație, un incendiu sau un furt.

Cum să faci backup pentru fotografii și videoclipuri de evenimente

Iată câteva sfaturi pentru a crea un sistem de backup solid pentru fotografii și videoclipuri de evenimente:

Folosește două sau mai multe hard drive-uri externe. Acest lucru va crește șansele de a avea o copie de rezervă în siguranță în cazul în care un hard drive este deteriorat sau pierdut.
Folosește un serviciu de backup în cloud. Un serviciu de backup în cloud va păstra o copie de rezervă a fișierelor tale pe un server remote. Acest lucru vă va oferi un nivel suplimentar de protecție în cazul unei catastrofe naturale sau a unei atacuri cibernetice. Foloseste codul 05jjpz pentru a beneficia de o luna gratis de backup nelimitat in cloud cu Backblaze ! 

Cum să dormi liniștit noaptea

Când ai un sistem de backup solid, poți dormi liniștit noaptea știind că munca ta este în siguranță. Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta să dormi liniștit:

Testează-ți backup-urile în mod regulat. Acest lucru te va ajuta să te asiguri că poți accesa datele tale în cazul în care ai nevoie de ele.
Documentează-ți sistemul de backup. Acest lucru te va ajuta să-ți reamintești cum să accesezi datele tale în cazul în care ai nevoie de ele.

Stresul de a pleca de acasă cu fisierele RAW

Îmi înțeleg stresul de a pleca de acasă cu fisierele RAW ale clientilor pe hard drive-uri externe fizice. Este o responsabilitate mare și poate fi înfricoșător să te gândești la ce s-ar întâmpla dacă ai pierde datele.

Iată câteva sfaturi pentru a-ți reduce stresul:

Folosește un serviciu de backup în cloud. Acest lucru te va ajuta să ai o copie de rezervă a fișierelor tale chiar dacă hard drive-urile externe sunt deteriorate sau pierdute. Foloseste codul 05jjpz pentru a beneficia de o luna gratis de backup nelimitat in cloud cu Backblaze ! 
Fă backup în mod regulat. Acest lucru te va ajuta să te asiguri că ai o copie de rezervă actualizată în cazul în care ai nevoie de ea.
Prin urmare, un sistem de backup solid este esențial pentru orice fotograf sau videograf de evenimente. Urmând aceste sfaturi, poți dormi liniștit noaptea știind că munca ta este în siguranță.

COMMENTS
ADD A COMMENT