fbpx

Aftershoot Review și cod discount

Editare foto AI cu Aftershoot Pro: Cum să-ți îmbunătățești fotografiile într-un timp mai scurt

Cod de reducere

Pentru a beneficia de 10% reducere la abonamentul Aftershoot Pro, utilizați codul LYP3JZDC la checkout sau click aici: https://aftershoot.com/get-started/?referrer=LYP3JZDC

Introducere

Editarea foto este o parte esențială a procesului de fotografie. Cu toate acestea, poate fi o sarcină consumatoare de timp, mai ales dacă ai multe fotografii de editat.

Aftershoot Pro este o aplicație de editare foto AI care poate ajuta fotografi să-și îmbunătățească fotografiile într-un timp mai scurt. Această aplicație utilizează inteligența artificială pentru a automatiza o serie de sarcini de editare foto, cum ar fi:

  • Selectarea fotografiilor
  • Aplicarea modificărilor de editare
  • Crearea de presetări

Caracteristici

Culling AI

Culling AI este o caracteristică care selectează automat fotografiile care merită editate, ținând cont de expunerea, claritatea, compoziția și alte caracteristici ale imaginii.

Editing AI

Editing AI este o caracteristică care aplică automat modificările de editare fotografiilor selectate, cum ar fi corectarea expunerii, a culorii și a clarității, sau aplicarea de filtre și text.

Presets AI

Aftershoot Pro oferă o gamă largă de presetări AI care pot fi utilizate pentru a aplica un aspect specific fotografiilor. Aceste presetări sunt create de fotografi profesioniști și pot fi utilizate pentru a crea rapid fotografii cu un aspect profesional.

Ajustări AI

Aftershoot Pro oferă o serie de reglaje AI care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți detaliile, contrastul și alte aspecte ale fotografiilor. Aceste reglaje pot fi utilizate pentru a crea fotografii mai expresive și mai atrăgătoare.

Recenzie

Am folosit Aftershoot Pro pentru a edita o serie de fotografii și am fost impresionat de rezultate. Culling AI a fost deosebit de util pentru a selecta rapid fotografiile care merită editate. Editing AI a făcut o treabă bună de a aplica modificările de editare, deși am găsit uneori necesar să ajustez manual rezultatele. Presets AI au fost, de asemenea, o resursă utilă pentru a crea rapid aspecte unice pentru fotografii.

Concluzie

Aftershoot Pro este o aplicație puternică de editare foto AI care poate ajuta fotografi să-și îmbunătățească fotografiile într-un timp mai scurt. Culling AI, Editing AI, Presets AI și Ajustări AI sunt toate caracteristici utile care pot fi utilizate pentru a automatiza sarcinile de editare foto și pentru a crea fotografii mai bune.

Recomandări

Aftershoot Pro este o aplicație excelentă pentru fotografi care doresc să-și automatizeze sarcinile de editare foto și să-și îmbunătățească fotografiile într-un timp mai scurt. Cu toate acestea, este important să rețineți că Aftershoot Pro nu este o aplicație perfectă. Editing AI poate face uneori greșeli, iar Presets AI pot fi prea puternice pentru unele fotografii.

Sfaturi

Iată câteva sfaturi pentru a obține cele mai bune rezultate din Aftershoot Pro:

  • Folosiți Culling AI pentru a selecta rapid fotografiile care merită editate.
  • Reglați manual rezultatele Editing AI după cum este necesar.
  • Experimentați cu Presets AI pentru a găsi aspectul potrivit pentru fotografiile dvs.
  • Utilizați Ajustări AI pentru a îmbunătăți detaliile și contrastul fotografiilor dvs.

Cod de reducere

Pentru a beneficia de 10% reducere la abonamentul Aftershoot Pro, utilizați codul LYP3JZDC la checkout.

Articol scris cu ajutorul Bard Ai de la Google.

COMMENTS
ADD A COMMENT